Geen producten (0)

Complimenten:

Bent U tevreden over onze dienstverlening en onze producten vertel het vooral verder aan vrienden, familie, buren, kennissen en vrienden hier helpt U ons echt mee dit is namelijk de beste reclame die er is.

Verder helpt U ons door de uitnodiging die U krijgt via de e-mail van het bedrijf Feedbackcompany (onafhankele beoordelingssite) in te vullen.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening of producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht eerst aan ons kenbaar te maken aan de afdeling klantenservice. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Van Veen Trade

Grimbergen 16

4651JN Steenbergen

info@vanveentrade.nl

0167-561880 of 06-41640999 (loods)

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 5 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u niet tevreden zijn met de geboden oplossing, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij Van Veen Trade is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).